طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ

به گزارش وبلاگ شکلاتی، در این مطلب قصد داریم روش تهیه پاناکوتا سه رنگ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ

به گزارش ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پاناکوتا سه رنگ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

4 لیوان شیر

13 قاشق غذاخوری شکر

4 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین

نصف لیوان آب سرد

200 گرم خامه

ابتدا پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کنید بعد بزارید رو بخار کتری و هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا یکدست بشه.

بعد بزارینش کنار تا سرد بشه.

حالا شیر و شکر و بزارید رو حرارت انقدر هم بزنید تا شکر حل بشه، ولی نجوشه فقط گرم بشه کافیه.

بعد حرارت رو خاموش کنید و بزارید شیر کاملا سرد بشه حالا یه لیوان از شیر رو با خامه هم بزنید تا یکدست بشه بعد به کل شیر اضافه کنید.

بعد پودر ژلاتین که یکدست و سرد شده رو به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.

حالا مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید.

به یه قسمت کمی وانیل اضافه کنید.

به قسمت دوم دوقاشق غذا خوری پودر نسکافه اضافه کنید.

به قسمت سوم 2 غذاخوری پودر کاکائو و کمی شکلات آب شده اضافه کنید.

اگه خواستید تو قالب بریزید حتما از صافی رد کنید تا اضافات هر سه مایع گرفته بشه.

با توجه با قالب مواد رو چند برابر کنید.

قالب رو حتما قبلش چرب کنید با روغن.

منبع: deser doon

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید